• Kinetoterapie | Fizioterapie | Masaj - București - Sector 4

    Kinetoterapie Fizioterapie Masaj Recuperare Medicala Sport la domiciliu acasa copii

Kinetoterapie | Fizioterapie | Masaj – Sector 4, București

Există o gamă largă de afecțiuni pentru care recuperarea medicală este specifică și absolut necesară. În acest sens, un program de kinetoterapie la domiciliu ajută la tratarea următoarelor afecțiuni: probleme ale aparatului locomotor, tulburări de statică vertebrală, dureri la nivelul coloanei vertebrale, afecțiuni reumatice, afecțiuni neurologice, afecțiuni cardio-vasculare, afecțiuni respiratorii, afecțiuni metabolice sau maladii congenitale.

Prin instituirea unor programe individualizate de kinetoterapie, gimnastică prenatală și postnatală, stretching, antrenament specific, fizioterapie (LASER, ultrasunete, curent galvanic, interferențial, TENS, diadinamic, electrostimulare, termoterapie), masaj (terapeutic, de relaxare, anticelulitic, drenaj limfatic, reflexoterapie, sportiv, deep tissue) sau terapii alternative (terapie cu ventuze, kinesio taping / bandă kinesiologică, ergon / IASTM), special adaptate nevoilor fiecărui pacient în parte, bine coordonate și atent monitorizate, starea de sănătate se va putea îmbunătăți simțitor de mult.

Abordez planul de tratament ținând cont de particularitățile fiecărei persoane în parte. Serviciile de kinetoterapie, fizioterapie, masaj și recuperare medicală sunt realizate la domiciliu, pe toată raza orașului București.

Afecțiuni tratate: 

kinetoterapie fizioterapie masaj sector 4

Kinetoterapie, fizioterapie, masaj pentru: genunchi, gleznă, șold, spate / coloană, cot, umăr, gât.

Kinetoterapie Fizioterapie Masaj la Domiciliu

Kinetoterapie Fizioterapie Masaj la Domiciliu

De ce kinetoterapie, fizioterapie și masaj la domiciliu?

kinetoterapie fizioterapie masaj sector 4

  Dificultatea de a ajunge la clinică

Nevoia de a te deplasa zi de zi într-o clinică de kinetoterapie creează un disconfort major. Când vei adăuga și cârjele după o operație sau o accidentare, alături de durerea pe care o resimți la fiecare pas, câteva sute de metri de mers pe jos înseamnă mult.

  Timpul pierdut pe drumuri

Pentru a ajunge la clinică vei avea nevoie de ajutor, iar familia şi prietenii nu vor putea să te ajute de fiecare dată. În timp, costurile transportului şi al şedinţelor de kinetoterapie, alături de timpul pierdut în trafic vor cântări enorm şi te pot forţa să accepţi o recuperare parțială.

  Costurile ridicate

Costurile ascunse ale recuperării îți pot crea surprize neplăcute, dacă nu ești precaut. Un român plătește în medie 70 ron pentru o ședință de kinetoterapie și în funcție de distanța pe care o are de parcurs, între 10-30 ron pentru a ajunge la clinică și înapoi acasă.

Kinetoterapie, fizioterapie, masaj Sector 4 București: Aparătorii Patriei, Berceni, Brâncoveanu, Cuțitul de Argint, Giurgiu, Mărășești, Olteniței, Piața Unirii, Progresul, Tineretului, Văcărești, Viilor.

Kinetoterapie Fizioterapie Masaj Sector 4