CINE SUNT?

cine sunt?

Numele meu este Petre Bogdan Constantin și mă pot prezenta ca fiind fiziokinetoterapeut. Sunt o fire ambițioasă și perfecționistă, fapt ce a dus la multe reușite. Cred că 80% din copii susțin că doresc să fie doctori atunci când sunt întrebați ce vor să devină când vor crește mari. La fel spuneam și eu, neștiind pe atunci că voi profesa în domeniul medicinei. Și totuși, de ce nu am ales să fiu medic?! Tocmai pentru că am considerat că nu este suficient să mă specializez pe un singur domeniu, ci să am prilejul de a recupera pacienți cu afecțiuni din toate categoriile.

În timpul facultății m-am dedicat în totalitate să descopăr tainele acestei meserii. Practica am făcut-o la Institutul Național de Medicină Aeronautică și Spațială din București și în stațiunea balneară Băile Felix. Mă perfecționez continuu prin cursuri postuniversitare de formare profesională, participare la conferințe și congrese în domeniu, cercetare științifică și prin documentare proprie.

Am ales să rămân în țară deși posibilitățile unei cariere în străinătate sunt mult mai mari. Este o provocare și mie îmi plac provocările. În România, kinetoterapia este la început de drum, dar potențialul este enorm. Vreau să mă dedic și să contribui la dezvoltarea kinetoterapiei pentru oamenii care au nevoie, pentru noi toți.

Kinetoterapie Fizioterapie Masaj la Domiciliu

STUDII:

cine sunt?
  • 2018 – Diploma de Tehnician Maseur – Școala de Masaj Dragomir, București
  • 2017-2019 – Diploma de Master – Kinetoterapia în Afecțiunile Locomotorii, Facultatea de Educație Fizică și Sport, București
  • 2013-2016 – Diploma de Licență – Kinetoterapie și Motricitate Specială, Facultatea de Educație Fizică și Sport, București
  • 2008-2012 – Diploma de Bacalaureat – Liceul Marin Preda, matematică-informatică