Masaj Terapeutic Masaj Terapeutic

servicii masaj

250 lei/60 min.

Constă în prelucrarea manuală a țesuturilor moi cu scopul de a stimula circulația sângelui, a limfei și de a decontractura musculatura. Se folosesc diferite tehnici în funcție de obiectivele fiecărui tratament și în funcție de afecțiunea care trebuie tratată. Se recomandă minim 2-3 ședințe pe săptămână pentru a se putea decontractura musculatura și pentru a se vedea îmbunătățiri rapide.

Masaj de RelaxareMasaj de Relaxare

servicii masaj

200 lei/60 min.

Un răsfăț ce implică masarea ușoară de tip relaxantă a corpului și un remediu complementar excelent pentru starea ta de bine.

Masaj Anticelulitic Celulită Celulita la DomiciliuMasaj Anticelulitic

servicii masaj

150 lei/30 min. | 250 lei/60 min.

O metodă foarte eficientă de diminuare și eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid și vizibil, după numai câteva ședințe efectuate intensiv.

Ședințele de masaj anticelulitic trebuiesc combinate cu un stil alimentar corect și echilibrat și o viață activă!

Drenaj Limfatic Sistem Limfatic LimfaDrenaj Limfatic

servicii masaj

250 lei/60 min. 

Este un masaj ușor, combinat cu aplicarea presiunii ușoare asupra ganglionilor limfatici. Ganglionii sunt puncte cheie din organism unde se adună toxine pentru a fi drenate în sistemul circulator limfatic. Este foarte important ca pacientul să fie foarte bine hidratat pe perioada curei de terapie.

Reflexoterapie Reflexoterapia ReflexologieReflexoterapie

servicii masaj

180 lei/60 min.

Constă în masarea punctelor reflexe din talpă cu scopul normalizării funcțiilor organismului prin eliminarea toxinelor. Pe parcursul curei se beau cel putin doi litri și jumătate de apă pe zi pentru a susține procesul de detoxifiere.

Masaj SportivMasaj Sportiv

servicii masaj

300 lei/60 min.

Acesta poate fi un masaj de relaxare al mușchilor suprasolicitați, cu un tonus mai mare decât tonusul normal, sau de tonifiere a unei musculaturi hipotonice. Masajul sportiv se adresează în special persoanelor care execută în mod regulat un efort fizic mai deosebit.

Masaj Deep Tissue la Domiciliu Masaj Deep Tissue

servicii masaj

300 lei/60 min.

Este un tip de masaj care țintește masa musculară și țesutul conjunctiv (fascia) în profunzime, cu scopul de a detensiona și a reda mobilitatea întregului corp. Manevrele folosite în masajul deep tissue au o presiune mai mare și necesită folosirea antebrațelor sau a coatelor ca metodă de acces în punctele de contractură.

servicii masaj