Masaj On-Site Chair Masaj pe Scaun la Domiciliu Acasa Bucuresti Sector 1 2 3 4 5 6 Masaj on-site chair / pe scaun - ce este, cum decurge, beneficii, efecte

Masajul pe scaun / on-site chair, este realizat la birou, cu ajutorul unui scaun portabil, special conceput astfel încât odată așezat pe el să te simți confortabil și relaxat. Un atu al acestui tip de masaj este faptul că nu se folosesc uleiuri sau creme și nici nu trebuie să te dezbraci.

Scaunul de masaj, susține capul, trunchiul, brațele și picioarele astfel încât corpul rămâne într-o poziție verticală. Acest scaun facilitează alinierea adecvată a coloanei vertebrale. Odată așezat în această poziție poți respira mai profund, astfel respirația și pulsul scad, fapt care aprofundează starea de relaxare.

În această poziție terapeutul poate masa zona capului, gâtului, umerilor și a spatelui, dar de asemenea are acces și la brațe, mâini și picioare.

În ce constă masajul pe scaun / on site-chair?

Este o ședință de masaj profesionist care se realizează peste haine și durează 15 minute. Masajul este executat de către un kinetoterapeut, pe un scaun special de masaj.

Acest stil de masaj are un efect benefic asupra stării fizice a organismului și presupune exercitarea de presiuni asupra punctelor și zonelor energetice cu scopul de a restabili energia organismului și menține starea de sănătate. Secundar, sunt folosite tehnici de stretching, tehnici de eliberare neurocraniene și tehnici din masajul clasic suedez.

Un studiu publicat în Jurnalul Internațional de Siguranță în Muncă și Ergonomie în 2014 arată că cel puțin o treime dintre angajații care lucrează mai multe ore pe zi la calculator, se plâng de dureri de cap, ceafă și spate. Poziția defectuoasă a corpului și sedentarismul transformă serviciul de masaj într-o necesitate.

Probabil veți descoperi că masajul pe scaun durează prea puțin sau că nu vă place să vi se efectueze într-un cadru deschis, ci mai degrabă într-un spațiu privat. Puteți obține aceleași beneficii prin intermediul unui masaj tradițional, rugând terapeutul să concentreze tratamentul pe zona spatelui, a gâtului sau a umerilor. Masajele ce au o durată mai lungă, realizate în spa-uri și clinici acoperă de obicei întregul corp. Totuși, terapeutul se va concentra pe oricare zonă doriți.

Cui, când și cum masaj pe scaun?

Masajul pe scaun se adresează în special persoanelor care petrec foarte mult timp pe scaun la birou sau au o activitate statică.

Masajul pe scaun poate fi oferit de angajator personalului ocazional (când un angajat este obosit, extenuat sau ca bonus) sau regulat (săptămânal, bilunar, lunar) în mod constant.

De asemenea, masajul pe scaun poate fi oferit cu ocazia unor evenimente speciale, ca de ex. lansări de produse, întruniri de afaceri, congrese, expoziţii, team building-uri, evenimente sociale (8 Martie, zile de naştere, etc). Pentru partenerii de afaceri, poate fi oferit sub formă de cadou.

Care sunt avantajele pentru angajator?

Companiile în ziua de astăzi ştiu că dacă au angajaţi mai relaxaţi şi mai sănătoşi înseamnă creşterea eficienţei angajatului. Masajul pe scaun poate fi oferit oricărui angajat, iar rezultatele sunt imediate. Angajaţii beneficiază de reducerea stresului şi relaxare, având o satisfacţie mai mare în ceea ce priveşte munca lor, simţindu-se mai apreciaţi. Un număr din ce în ce mai mare de companii furnizează astăzi masajul pe scaun ca parte din pachetul lor salarial.

Printre beneficiile esenţiale ale masajului pe scaun sunt cuprinse:

 • Cresc performanţa şi productivitatea angajatului
 • Reduc efectele adverse asociate cu sarcini de muncă repetitive şi desfăşurate în poziţii şezânde prelungite
 • Arată anagajatului că angajatorului îi pasă
 • Îmbunătăţesc percepţia angajatului asupra locului de muncă
 • Nu necesită investiţii şi nici costuri cu angajaţi suplimentari
 • Reduce absenteismul angajaţilor din motive de sănătate.

Care sunt avantajele pentru angajat?

masaj pe scaun masaj la birou masaj on-site chair
 • Reduce durerile, eliberează tensiunea şi relaxează muşchii obosiţi
 • Energizează şi motivează angajaţii
 • Îmbunătăţirea respiraţiei şi circulaţiei
 • Creşterea concentrării şi a atenţiei, diminuând oboseala
 • Reduce nivelul anxietăţii, redând tonusul psihic
 • Îmbunătăţirea stării generale de bine
 • Va produce căldură, învigorare şi plăcere
 • Îi face senini şi vioi.                                                     

masaj pe scaun masaj on-site chair

VIDEO

masaj pe scaun masaj on-site chair