Access Bars | Theta Healing – ce este, puncte, beneficii, efecte, indicații

Access bars / theta healing a fost dezvoltată de Gary Douglas și Dr. Dain Heer, încă din anii ’90, în cadrul sistemului Access Consciousness, această terapie presupune atingerea ușoară a punctelor și rularea energiei prin ele, astfel încât să creezi spațiu pentru claritate, liniște, sănătate, prosperitate, abundență, creativitate etc. – în funcție de tema pe care vrei să o pui la lucru și de ideile pe care le-ai ”stocat” de-a lungul vieții tale în cele 32 de bare (bars).

Ce este access bars / theta healing?

Access bars / theta healing este un proces energetic pentru corp, minte și suflet, ce conține 32 de puncte (bare de energie) pe cap, care atunci când sunt atinse ușor, încep să elibereze limitările legate de diferite aspecte ale vieții noastre. Fiecare gând, emoție, sentiment, idee, decizie, credință referitoare la aceste aspecte, se fixează în aceste puncte solidificând această energie și limitând capacitatea de a aduce ceva complet nou în viața noastră.

Activând aceste bare printr-o atingere ușoară (numită rularea barelor) începe să se disipe această energie și.se șterg programele limitative din toate aspectele vieții. Asemeni unui computer, barele stochează toate fișierele care conțin gânduri, credințe, idei, programe pe care le-am rulat viață după viață. În timpul unei ședințe de access bars prin eliberarea energiei sunt eliminate toate aceste fișiere. Toate aceste forme de energie solidificată duc la limitarea capacității de a schimba ceva în acele aspecte ale vieții noastre. 

Ce se întâmplă într-o ședință de access bars?

Creierul își încetinește activitatea când încep să ruleze barele, ceea ce permite curățarea patern-urilor de gândire, sistemelor de credințe, punctelor de vedere pe care noi le-am tot rulat încă din copilărie sau chiar din alte vieți și care ne influențează comportamentul nostru ca și adulți. Fiecare persoană resimte diferite senzații în timpul sesiunii, însă, cel mai adesea se poate observa o relaxare totală, multe persoane adormind chiar în timpul sesiunii bars. Unele persoane văd imagini, altele resimt senzații în corpul lor, precum: furnicături, căldură, spasme sau fiori. În general, sentimentul de pace și bucurie este prezent de multe ori la sfârșitul unei sesiuni bars. Fiecare sesiune va fi diferită de fiecare dată. 

Această terapie nu prezintă contraindicații fiind recomandată a se efectua femeilor însărcinate și copiilor. În general se recomandă 1-2 sesiuni pe săptămână dar pot fi efectuate și 1 pe lună. În urma acestor ședințe devii mai prezent în viața ta și nu mai poți proiecta experiența trecutului în proiectele tale de viitor. Prin rularea barelor se schimbă posibilitățile din viitor, făcând loc în viața ta pentru ceea ce îți dorești, de fapt.

Beneficii access bars

Access bars te scoate de pe pilotul automat, cu care majoritatea oamenilor trăiesc pe această planetă și te conectează cu cel care ești tu cu adevărat. Te ajută să fii prezent în viața ta și mult mai conștient în legătură cu ce faci și ce alegi să faci, cu tot ce te blochează să trăiești așa cum îți dorești.

În timpul unei sesiuni de bars, atât practicantul care oferă, cât și cel care primește bars, beneficiază de curățare și eliberare. Tot ce se eliberează de la unul se eliberează și de la celălalt. Eliberarea acestor energii creează mai multă relaxare și ușurință în corp. Cu fiecare sesiune de bars se eliberează și mai mult, procesul devine mult mai dinamic.

Cei care au participat la sesiuni de access bars, au experimentat:

  • O stare de liniște și relaxare
  • Mai multă bucurie și ușurință
  • O stare de conștiență/prezență mult mai mare în toate ariile vieții
  • Vindecări și o stare din ce în ce mai bună de sănătate
  • Mai multă energie în corp
  • Alegeri făcute cu conștiență
  • Eliminarea judecăților și a tendinței de a critica și de a se critica

Când este recomandat să faci access bars?

Orice situație de sănătate și de viață poate beneficia de această tehnică, cu schimbări rapide și miraculoase. Bars poate fi folosit în supărări, afecțiuni fizice de orice fel și de orice gravitate, depresie, dificultăți de vorbire și de exprimare, tulburări de somn, anxietate, frigiditate, impotență, autism, stres post traumatic, dificultăți de învățare, relații dificile, oboseală cronică și lipsa dorinței de viață, lipsa banilor, obezitate, în timpul sarcinii, înainte și după intervenții chirurgicale, blocaje emoționale, tulburări psihice și lista poate continua.

În timpul tratamentului access bars, energia trece prin aceste bare și desolidifică, topește și eliberează această încărcătură care ne afectează creierul, corpul și viața. Este similar operațiunii de defragmentare și ștergere de fișiere vechi la un computer. După această operațiune, precum la computer, creierul și corpul au mai multă ușurință și mai mult spațiu, funcționând optim, cu viteză crescută.

Mintea se liniștește și apare un sens de pace, liniște, posibilități noi. Viața începe să se schimbe, având mai multă ușurință și deschizându-se posibilități noi în toate aspectele vieții. Veți începe să experimentați schimbări profunde în viața voastră, precum eliberarea stresului, abilitatea de a elibera blocajele mentale, problemele și greutățile din viață, care până la rularea bars erau barierele invizibile ale vieții noastre.

access bars theta healing

VIDEO

access bars theta healing